Rezultat examen promovare post Referent

Ceremonia de decernare a premiilor Academiei Române s-a desfăşurat recent, la Bucureşti, iar momentele comunicării acestora au fost aşteptate cu emoţie şi în acest an.

Prestigioasele premii anuale sunt repartizate pe domenii corespunzătoare celor 14 secţii ştiinţifice ale Academiei Române. Fiecare premiu poartă numele unei personalităţi ilustre din domeniul creaţiei ştiinţifice, literare şi artistice româneşti.

Printre laureaţi se află şi doamna lect. univ. dr. Anamaria Groza, cadru didactic la Facultatea de Drept a Universităţii din Craiova, care a obţinut premiul „Nicolae Titulescu“, pentru lucrarea intitulată „Probleme de drept european. Principii. Directive. Trimiteri preliminare. Jurisprudenţă românească comentată”

1. DREPT ZI ANUL I

2. ADMINISTRATIE PUBLICA ANUL I

Conform Hotărârii Consiliului de Administrație al Universității din Craiova din data de 10.05.2017, toţi studenţii care studiază în regim cu taxă pot ACHITA ULTIMA TRANŞĂ A TAXEI DE ŞCOLARIZARE PÂNĂ LA DATA DE 30 MAI 2017.

În caz contrar vor pierde calitatea de student începând cu data de 31 MAI 2017 și nu vor avea dreptul de a susţine examenele în sesiunea mai-iunie 2017.

CONDUCEREA FACULTĂŢII

În perioada aprilie-mai 2017 studenții Facultății de Drept pot aplica pentru programul de internship oferit de compania Casa Noastră S.A.

Detalii...

Înscrierile pentru SESIUNEA DE COMUNICĂRI ȘTIINȚIFICE STUDENȚEȘTI s-au prelungit conform următorului Calendar:

15 Februarie - 5 Mai 2017: perioadă de înscriere şi depunerea lucrării
5 - 9 Mai 2017: evaluarea lucrărilor științifice realizate de studenți
10 -12 Mai 2017: competiția și jurizarea

Înscrierile se fac conform Regulamentului de mai jos, cu calendarul actualizat.

Regulament

Formular înscriere dezbatere

Vă invităm la evenimentul Caravana Integrității, ce va avea loc miercuri, 08 februarie 2017, începând cu ora 16:00, în Aula Facultății de Drept, din cadrul Universității din Craiova.

Afișul evenimentului