În perioada 26-27 mai 2016, Universitatea din Craiova, a derulat a IV-a ediție a proiectului Studenții noștri pot mai mult.

Acest eveniment este organizat de Universitatea din Craiova, în colaborare cu Casa de Cultură a Studenţilor (CCS) Craiova și Convenţia Organizaţiilor Studenţeşti (COS).

De la Facultatea de Drept, din partea asociaţiei studenţeşti s-a implicat în derularea acestui proiect echipa formată din studenţii Rosia Ionut-Eliab, Popa Sebastian, Nicolescu Elena-Miruna, Zamfirescu Lorena, Vilcea Diana, Andrei Puica.

La standul de prezentare organizat în Centrul Vechi, studenţii au oferit informaţii elevilor de liceu şi persoanelor interesate despre activităţile derulate de Facultatea de Drept, despre cunoştinţele şi abilităţile dobândite în perioada de studenţie, despre ce înseamnă să fii Student la Drept şi aşteptările şi proiectele pe care le au după absovirea facultăţii.

Proiectul Studenții noștri pot mai mult vizează stimularea creativității, dorința de implicare a studenților Universității din Craiova în derularea unor activități practice, în vederea dezvoltării acestora atât pe plan personal, cât și pe plan profesional. În plus, participarea la aceste activități are drept efect creşterea vizibilităţii oportunităţilor pentru studenți, promovarea voluntariatului și a unui stil de viață sănătos prin activități recreative.