Joi, 28 Mai 2015

Aniversare 70 de ani prof. univ. dr. Gheorghe DANISOR

Universitatea din Craiova are deosebita placere sa va invite mâine, 28 mai, la Sesiunea "Filosofie, Spiritualitate si Drept" organizata de Sectia de Filosofie, Teologie, Psihologie si Jurnalism din cadrul Academiei Oamenilor de Stiinta din România si Facultatea de Drept si Stiinte Sociale Craiova. Cu acest prilej, va fi lansat volumul omagial dedicat prof. univ. dr. Gheorghe Danisor, la împlinirea vârstei de 70 de ani.
Evenimentul va avea loc la ora 10:00, in Aula Magna (sediul Facultatii de Drept, str. Calea Bucuresti, nr. 107 D).
Prof. univ. dr. Gheorghe Danisor este cadru didactic al Facultatii de Drept din Craiova din anul 1996 si a avut un aport semnificativ în pregatirea generatiilor de juristi, magistrati si avocati din Craiova si nu numai. În prezent, este conducator de doctorat la Facultatea de Drept si Stiinte Sociale din Craiova.
A publicat peste 20 de carti si aproximativ 100 de articole in reviste de specialitate din tara si strainatate. De asemenea, prof. univ. dr. Gheorghe Danisor a fost citat in peste 100 de volume de alti autori.
De-a lungul carierei, a primit numeroase distinctii si premii precum: premiul Uniunii Scriitorilor din România, pentru eseu pe anul 2001, premiul Uniunii Juristilor din România pe anul 2002, premiul Academiei Române "Simion Barnutiu" pe anul 2004 sau premiul Academiei Române pe anul 2007.

Joi, 28 Mai 2015