Departamentul de Relatii Internationale va organiza miercuri 11 martie 2020, ora 13.00, in Amfiteatrul Dragan (sala 444, Cladirea Centrala, etajul 2) evenimentul de informare, devenit deja traditional, privind Programul Erasmus+ si oportunitatile de mobilitate pentru studentii universitatii noastre.

In plus, in perioada 09-10 martie 2020, in intrevalul orar 10.00-14.00, studentii voluntari de la Erasmus Student Network Craiova vor oferi informatii utile despre mobilitati studentilor care le vor vizita standul amenajat in holul universitaii, la intrarea dinspre Teatrul National.

Afiș


 


 

Facultatea de Drept organizează preselecţie pentru acordarea a patru burse Erasmus+ de plasament (pentru semestrul al II-lea an universitar 2017-2018), pentru doctoranzi, în cadrul următoarelor universități partenere:
- Université de Bourgogne, Dijon, Franţa (limba franceză);
- Université de Besançon, Franţa (limba franceză);
- Universita di Corsica Pasquale Paoli, Franţa (limba franceză);
- Université de Toulon, Franţa (limba franceză);
- Université Lille 2, Droit et Santé, Franţa (limba franceză);
- Universitat des Saarlandes, Germania (limba germană);
- Istanbul Gedik University (limba engleza).

Preselecţia se va desfăşura în data de 14 decembrie 2017, ora 1000 în sala 0.2 şi va consta în 2 probe: o probă scrisă şi o probă orală. Pot participa la preselecţie toţi doctoranzii interesaţi, cu condiţia să fie doctoranzi pe locurile bugetare, iar media generală pe anii de studii doctorale/pe anii de studii masterale să fie de minimum 8.

Detalii ..

Cerere preselecție