Echipa de fotbal a Facultatii de Drept a reprezentat anul acesta Craiova la Campionatul National de fotbal al Uniunii Nationale a Studentilor din Romania , reusind sa si castige competitia . Este pentru prima data cand ajunge cupa in Banie ! Felicitari echipei !

În această primăvară, Asociația Studenților în Drept din cadrul Universității din Craiova (ASD-UC) a deschis proiectul ”Autostrada Dreptului”, colaborând în perioada 20-26 cu Facultatea de Drept din București, Facultatea de Drept din Sibiu și Facultatea de Drept din Iași. În cadrul proiectului, studenții participanți au avut ocazia de a petrece o săptămână în Campusul Facultății de Drept și Științe Sociale din Craiova, luând parte la diverse activități academice, culturale și de divertisment. Ideea schimbului de experință presupune atât posibilitatea participării studenților la ore de curs și seminare desfășurate de către profesorii craioveni, cât și posibilitatea realizării unor activități din afara curriculumului.
Astfel, cei 14 studenți participanți s-au putut bucura pe parcursul delurării proiectului de o serie de activități, precum:
- participare la cursuri și seminarii alături de colegii din Craiova;
- întâlnire cu profesorii craioveni și conducerea Facultății de Drept și Științe Sociale;
- participare la o dezbatere organizată de către Baroul Dolj privind apropierea dintre instituție și studenți;
- lansare de carte;
- vizitarea orașului, instituțiilor și a monumentelor istorice, precum și a parcului Nicolae Romanescu;
- conferință pe teme de mediere și insolvență;
- activități interactive de socializare și de cunoaștere;
- activități de team building, precum: Paintball, Bowling, Cinema, Karaoke, etc