> Campanie lansată de Institutul Național al Magistraturii “VREAU SĂ FIU MAGISTRAT!” - 25 iulie 2024

În data de 25 iulie 2024 se va publica anunțul privind organizarea următoarei sesiuni a concursului de admitere la INM, respectiv a concursului de admitere în magistratură. În aceeași zi Institutul Național al Magistraturii va lansa o campanie dedicată celor care își propun să participe la aceste concursuri, intitulată: “VREAU SĂ FIU MAGISTRAT!”.

În cadrul acestei campanii, timp de 7 săptămâni  INM va posta, pe paginile sale de social media (Facebook, Instagram și LinkedIn), în fiecare zi de marți și de joi, materiale care îi vor ajuta pe candidați să se  pregătească mai bine pentru concurs.

Astfel, se vor posta interviuri cu formatori ai INM care vorbesc despre modul în care ar trebui pregătite și abordate probele scrise din cadrul concursului, cu judecători și procurori care explică ce așteaptă comisia de interviu de la candidații care susțin această probă, cu o echipă care vorbește despre testarea psihologică și despre aplicația Mindapp, dar și cu auditori de justiție care povestesc despre experiența lor în cadrul concursului de admitere, despre succesul reușitei lor și despre formarea inițială a auditorilor în cadrul INM.

După fiecare postare, interviurile vor rămâne disponibile integral pe canalul de YouTube al INM, astfel încât, la finalul acestei campanii, vor forma o bibliotecă video cu materialele elaborate, accesibilă tuturor celor interesați.

Ne exprimăm speranța că recomandările noastre îi vor ajuta pe candidați să se pregătească, îi vor face să înțeleagă mai bine care sunt așteptările și standardele concursului și îi vor motiva în atingerea obiectivului propus!

Apreciem că aceste materiale pot fi utile și pentru studenții dumneavoastră, în măsura în care își propun să susțină în viitor concursul de admitere la INM, astfel că vă adresăm rugămintea de a le transmite invitația noastră de a ne urmări pe Facebook, Instagram sau LinkedIn în săptămânile care vor urma.

CONTACT

Facultatea de Drept
str. Calea București nr.107D
Craiova, Dolj
Romania
Phone : (04) 0351 177 100
E-mail : secretariat@drept.ucv.ro