Revista presei

Școala de vară la Facultatea de Drept

 

 Adoleșcența – responsabilități și certitudini în viziunea dreptului

 

Facultatea de Drept a Universității din Craiova – “100 de ani de la Constituția României din 1923”

Un evenimen academic de succes a avut loc la sfarșit de săptămână la Facultatea de Drept a Universității din Craiova și a celebrat centenarul Constituției României din 1923. Şcoala Doctorală a Facultății de Drept din cadrul Universității din Craiova a organizat în parteneriat cu Institutul de Cercetări Socio-Umane din Craiova „C.S. Nicolăescu-Plopșor” al Academiei Române, Baroul Dolj, Camera Notarilor Publici Craiova, Asociația Română de Drept Constituțional, Academia de Științe Juridice din România, Centrul de Cercetări Juridice Fundamentale și Centrul de Studii şi Cercetări de Drept Privat „Ion Dogaru”, Conferința națională ”100 de ani de la Constituția României din 1923”.

O echipă de studenți de la UCv participă la Concursul internațional de procese simulate în arbitraj comercial internațional “Willem C. Vis”

O echipă de studenți ai Facultății de Drept, din cadrul Universității din Craiova, formată din Andreea-Gabriela Anca, Diana Damir, Maria Lăcraru, Remus Sincu și Veronica Bujac participă în perioada 31 martie – 4 aprilie la cea de-a 30 ediție a Concursului internațional de procese simulate în arbitraj comercial internațional “Willem C. Vis”.

Vezi Cuvântul Libertății

CONTACT

Facultatea de Drept
str. Calea București nr.107D
Craiova, Dolj
Romania
Phone : (04) 0351 177 100
E-mail : secretariat@drept.ucv.ro