Conferinte

Conferința Internațională Bienală „Sistemul juridic între stabilitate și reformă”, 20-21 Octombrie 2023

AFIS CIB 2023

Facultatea de Drept a Universității din Craiova, în parteneriat cu Facultatea de Drept a Universității de Vest din Timișoara, organizează, în perioada 20-21 Octombrie 2023, Conferința Internațională Bienală „Sistemul juridic între stabilitate și reformă”.

Dintre secțiunile preconizate ale conferinței: drept public, drept penal și procesual penal, drept civil și procesual civil, istoria statului și dreptului, administrație publică, dreptul familiei, contribuția tinerilor cercetători la dezvoltarea dreptului și administrației publice (studenți Doctoranzi/Post-Doctoranzi).

Înscrierea participanților se va realiza prin completarea unui formular Google Form.

Programul conferinței

Conferința națională „100 de ani de la Constituția României din 1923”, 17 Iunie 2023

Şcoala Doctorală a Facultății de Drept din cadrul Universității din Craiova, în parteneriat cu Baroul Dolj, Camera Notarilor Publici Craiova, Asociația Română de Drept Constituțional, Academia de Științe Juridice din România, Institutul de Cercetări Socio-Umane al Academiei Române ”C.S. Nicolăescu-Plopșor”, Centrul de Cercetări Juridice Fundamentale și Centrul de Studii şi Cercetări de Drept Privat „Ion Dogaru”, organizează Conferința națională „100 de ani de la Constituția României din 1923”, care se va desfășura în data de 17 iunie la Craiova.

Programul Conferinței

CONTACT

Facultatea de Drept
str. Calea București nr.107D
Craiova, Dolj
Romania
Phone : (04) 0351 177 100
E-mail : secretariat@drept.ucv.ro