> Program guvernamental STUDENT INVEST

Fondul Român de Contragarantare SA (FRC) și Universitatea din Craiova organizează miercuri 22.11.2023 ora 12.00 in Aula „Mihai I al României” o prezentare a celui mai nou program guvernamental de finantare pentru studenti STUDENT INVEST, cu ocazia lansării regionale a programelor guvernamentale de finanțare pentru tineri StudentInvest și FamilyStart.

frc

FRC este o instituție financiară specializată, mandatată de Ministerul Finanțelor să îndeplinească rolul de agent al statului în procesul de implementare a mai multor programe guvernamentale de finanțare, atât pentru mediul de afaceri, cât și pentru beneficiari individuali. Universitatea din Craiova sprijină inițiativa și se raliază demersului de informare & comunicare în rândul studenților, cadrelor didactice și personalului propriu, deschizând participarea mai largă la eveniment pentru comunitățile interesate din Municipiul Craiova.

In acest context, ne face o deosebită plăcere să vă transmitem anexat invitația de participare la acest eveniment deosebit care, prin prezentarea facilităților și prin sesiunea de întrebări și răspunsuri (Q&A), va permite tuturor participanților să cunoască facilitățile unice de finanțare existente în acest moment pentru tineri, studenți și familii, deopotrivă.

Programele sunt rodul muncii unor tineri economiști din echipa de specialiști FRC care au generat o soluție și în România – similar cu alte țări - pentru finanțarea responsabilă a generației actuale și dorește să-și împlinească planurile de formare profesională și personală.

Pentru confirmarea participării, vă rugăm să completați formularul următor https://forms.gle/SUX1nDixSuxWgWU6A

Vă mulțumim și vă așteptăm!

Universitatea din Craiova

&

Fondul Român de Contragarantare SA

 

 

CONTACT

Facultatea de Drept
str. Calea București nr.107D
Craiova, Dolj
Romania
Phone : (04) 0351 177 100
E-mail : secretariat@drept.ucv.ro