Dragi studenţi,

Facultatea de Drept organizează înscrierea pentru un Modul în domeniul negocierii şi medierii. Cursurile se vor desfăşura în cadrul facultăţii, pe parcursul semestrului II (2016), în limba engleză, şi vor fi susţinute de domnul drd. Constantin Adi GAVRILĂ. Nu se percep taxe pentru înscriere şi participare. La încheierea acestor cursuri, se va acorda un certificat.
Modulul se adresează studenţilor din anii de studiu II, III şi IV (ZI/FR).
Înscrierea va avea loc pe data de 17 martie 2016, în intervalul 10-16, la sala 4.11. Doritorii sunt rugaţi ca la înscriere să aducă cererea ataşată, completată şi semnată.
Persoana de contact pentru obţinerea de informaţii suplimentare despre Modul, respectiv pentru înscriere, este dna Prodecan lect. univ dr. Lavinia Stuparu.
Studenţii înscrişi vor participa la finalul Modulului la o competiţie în domeniul negocierii şi medierii, organizată de Facultatea de Drept, care va avea ca obiect rezolvarea unui caz simulat prin mediere. În urma competiţiei va fi realizată o selecţie în vederea constituirii unei echipe de studenţi a Facultăţii de Drept în scopul participării la competiţii internaţionale studenţeşti de profil precum : ICC International Commercial Mediation Competition - Paris (http://www.iccwbo.org/); CDRC Vienna the IBA-VIAC Mediation and Negotiation Competition - Viena (http://www.cdrcvienna.org/).

Prof. univ. dr. Sevastian CERCEL
Decan al Facultăţii de Drept
Universitatea din Craiova